АБОНАМЕНТ
 РЕКЛАМА
 КОНТАКТтърсене | начало | english  
ЗА АБОНАТИ НА СПИСАНИЕТО име парола
Можете да ползвате безплатно архив на списанието, с изключение на броевете от последните 30 дни.
 АРХИВ ТЕМА
 АРХИВ ЕМА
 ЗА НАС

Клубизъм

"Ламборджини" в хола
Биляна Кънчева

 

 

 

В "Living Room" ще ви изкушат с храната, ще ви поднесат питието и ще ви запалят пурата

 

Естествено, не става дума за неприятен инцидент, при който луксозна италианска кола по някакви причини се озовава в хола ви. Макар че в такъв случай коктейлът "Ламборджини", който сервират в "Living Room", вероятно би се отразил добре на потърпевшите. Каквато и кола да карате, за вас пряка опасност няма, защото столичното заведение с име на стая има собствен удобен паркинг, подходящ и за не толкова опитни шофьори.
В "Living Room" идват всякакви хора, но може да се предположи засилено присъствие на запалените по театъра заради близостта на поне два такива - "София" и "Зад канала". На няколко метра разстояние се намира и известен столичен фитнесклуб. Така че за нуждаещите се от �едно малко" след тренировка bar&dining заведението е точно насреща.
Непредставително, но затова пък напълно надеждно препитване на опитвалите специалитетите на кухнята показва, че готвачът се справя със задълженията си. В
"Living Room" особено препоръчват десертите си и по-точно крема маскарпоне с ягоди и шоколад. Кухнята работи до 1 часа, но заведението е денонощно, така че никога не е прекалено рано за сутрешно кафе в градината или прекалено късно за питие през нощта. Ако сте в нужното разположение на духа и тялото, накрая ще ви предложат да запалите и истинска хаванска пура.
"Living Room" има два вътрешни бара и един навън, което е предостатъчно за всеки хол. Този е разделен на различни кътове. Първият етаж е в chill-out стил, с бели дивани и приглушена светлина. Стъклена стълба води към второто ниво, където са по-претенциозните кътове на Луи XIV - с масивни фотьойли в лилаво и златно, и на Мерилин Монро - с изображения на секссимвола в стилистиката на Анди Уорхол. Барът до тях пък носи гордото название "корабен" и на него се предлагат традиционните питиета плюс добра селекция от около 30 вида малцово уиски.
В менюто има достатъчно коктейли, но барманът винаги откликва на импровизация. Както е в случая с "Горящото ламборджини", за консумацията на което се изискват почти фокуснически умения. Значи в чаша за мартини се смесват гран марние, калуа и галиано. След това се добавя самбука, която се пали и се получава нещо като течен огън. Доливат се трите шота и всичко това се пие едновременно. Ще пробвате ли?

 

 

 

 назад съдържание напред

съдържание


Третата вълна
"На фона на подема, който изживяхме напоследък, имам притеснението, че щетите ...


Мандатът остана девствен
Рисковите моменти при третия опит за правителство са три - номинацията на Станишев, ...


Д-р Константин Тренчев: Президентът да свика Кръгла маса за етническия мир
Едно интервю на Руслан Йорданов с лидера на КТ "Подкрепа" за кризата на ...


Темане
...


Антре
...


Температура
...
начало начало | нагоре нагоре 2001-2017 © Тема Нюз АД. Всички права запазени.  
Всички текстове и документи, публикувани в този уеб сайт, са собственост на "ТЕМА НЮЗ" AД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните им права.