АБОНАМЕНТ
 РЕКЛАМА
 КОНТАКТтърсене | начало | english  
ЗА АБОНАТИ НА СПИСАНИЕТО име парола
Можете да ползвате безплатно архив на списанието, с изключение на броевете от последните 30 дни.
 АРХИВ ТЕМА
 АРХИВ ЕМА
 ЗА НАС

Адам и ЕМА

Мъжката гледна тоЧка на МагърдиЧ ХалваджиЯн

ЗАЩО ГО ИЗБРАХМЕ

Въпреки че го познаваме от близо 10 години, все още някои неща за него не са ни напълно ясни. Например как е възможно за мъж, заобиколен от толкова много красиви жени, да няма никакви слухове и подозрения, че изневерява на жена си. Не ни е ясно и как Магърдич Халваджиян успява да се справи с всички кандидатки за слава, напиращи да я завоюват през ефира на неговите предавания. Основателят на "Глобал филмс" е автор на предавания като "Море от любов", "Великолепната шесторка", "Пълна промяна", "Сладко отмъщение", "Ясновидци". Снимал е стотици реклами, режисирал е клипове на Дони и Момчил, Слави Трифонов, Кирил Маричков, БТР, "Акага", ТЕ, Графа, Стоян Михалев, Хилда Казасян и други наши звезди. Работил е за "WARNER MUSIC" - Italy, като режисьор на клип на Kitchen funk и за EMI и немската група 666.
Все още не можем да повярваме, че толкова зает човек, който само през декември има да мисли за организацията на благотворителната кампания "Българската Коледа", на конкурса "Спортист на годината" и на още куп телевизионни шоупрограми, не пие, не взима наркотици и не прекарва нощите си с по 3-4 манекенки. И тъй като в природата ни е да сме подозрителни, решихме да го подложим на още едно, последно за тази година препитване.

 

Ще излезеш ли на среща с жена, която:

 

- гаси телевизора, щом пуснат някое шоу

Моите телевизионни пристрастия нямат нищо общо с жените. След 20 години брак съм абсолютно убеден, че ако жената до теб мисли различно от теб, това е по-скоро положително.

 

- мисли, че Миланската скала е хълмист курорт на Средиземноморието

Единственото, което не мога да понасям, са глупави жени. Винаги когато съм се влюбвал, съм се влюбвал в мозъка на някоя жена. Красивият й задник е бил само десерт. Имайки предвид горепосоченото, мисля, че отговорът идва сам.

 

- иска да те заведе на стриптийз, а току-що сте се запознали

От 20 години насам не искам никоя друга жена, освен моята, да ме води където и да било. Но мисля, че все пак бих направил изключение за Холи Бери.

Ако трябва да избираш:

 

- акробатка или звероукротителка

Акробатка! На 100%! Аз самият съм се занимавал доста време с акробатика. Учил съм в цирковото училище в Москва и мога лично да гарантирам за предимствата на жени, които имат толкова гъвкави тела. :)

 

- воайорка или ексхибиционистка

И двете не ми звучат обещаващо. Аз съм изключително моногамен. А жени с подобни наклонности определено не са мой тип.

 

- милиардерка или супермодел

Преди малко стана въпрос за моите пристрастия към умните жени. Така че като цяло супермоделите не попадат в разбиранията ми за суперинтелигентна жена. Милиардерка ми звучи по-приятно, но само ако сама е направила милиардите си. Ако е и мулатка, може би ще се договорим.

 

Кои са най-важните правила при прелъстяване

Преди много време един приятел ми беше казал, че няма жена, която да не може да бъде свалена. Има мъж, който не знае как да го направи. За съжаление в момента най-важното правило е да имаш пари. Това не говори добре за мъжете, но говори още по-зле за жените. Естествено, не слагам всички под общ знаменател. Това са просто мои странични наблюдения. И всъщност едва ли точно аз съм човекът, който трябва да дава съвети за прелъстяване. Не съм го правил много отдавна.

 

Как е най-добре да прекъснеш връзката: по телефона, по мейла, с бележка или очи в очи

Очи в очи! Всяко друго поведение при този случай би подхождало само на един много определен тип хора, чийто характер бих описал по сравнително нецензурен начин и точно поради тази причина не възнамерявам да навлизам в подробности.

 

Възможно ли е да си останеш приятел с бивше гадже

Всичките ми някогашни гаджета продължават да са ми приятели. Значи е възможно.

 

Изброй три недостатъка, които не прощаваш на жените

Всеки човек има недостатъци и ти или правиш компромис и ги приемаш, или не.

 

А сега три качества, на които трудно устояваш

Да обобщим още веднъж: интелект, страхотен задник и кафяв цвят на кожата.

 

Кое е най-нетрадиционното място, където си правил секс

В един асансьор, където постоянно натисках копчето за стоп, защото непрекъснато някой го викаше нагоре-надолу. Беше преди 20 години и не си спомням всички подробности, но ако ви трябват, може да питате Кремена.

 

Според теб бракът е...

Няма точна дефиниция. Той е различно нещо за различните хора. За едни е Раят, за други е Адът. За трети е любимият им затвор, в който сами са се заключили. А за мен е единственият начин да се чувствам добре!

 

Има ли правилна реплика, ако те заловят в изневяра

И да има, аз не я знам. Много се надявам никога да не я науча.

 

Кое е най-сладкото отмъщение

Мисля, че за отговора на този въпрос трябва да питате Влади Априлов. :)

 

Какво всъщност искат мъжете

Власт, пари, скъпи коли и красиви жени. Въпреки че когато някои от тях получат всичко това, разбират, че всъщност не им е трябвало.

 

А жените

Ако някой ви каже, че знае какво искат жените, не му вярвайте. Това със сигурност е поредният глупак, който се мисли за много умен.назад съдържание напред

съдържание


Милена ФилЧева: ОбиЧах да играЯ принцесата
Журналистката от bTV още харесва маскарадите. Но предпочита да вярва в себе си, а не в Дядо Коледа - иначе може да се ...


Новогодишни истории с неочакван край
Искра Ценкова изслуша преживелиците на Теодора Духовникова, Саша Безуханова, Параскева Джукелова, Миролюба Бенатова, ...


Екстремни подаръци
Срамота е да му купувате риза, когато може да го изненадате с уроци по салса за същите пари. Или да сбъднете всички ...


Мъжката гледна тоЧка на МагърдиЧ ХалваджиЯн
ЗАЩО ГО ИЗБРАХМЕ Въпреки че го познаваме от близо 10 години, все още някои неща за него не са ни ...


Злато от сърце
Татяна Явашева преоткри чара на истинските бижута Както казваше Пиер Карден, елегантна е само онази ...


2009, оле!
Елица Димова реши да хване Земния бик за рогата Погледнахте ли календара? През 2009 г. ...

РЕКЛАМИТЕ В БРОЯ
М-ТЕЛ 
АВТОРЕКЛАМА 
ПАРТИЯ ЛИДЕР 
начало начало | нагоре нагоре 2001-2017 © Тема Нюз АД. Всички права запазени.  
Всички текстове и документи, публикувани в този уеб сайт, са собственост на "ТЕМА НЮЗ" AД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните им права.