АБОНАМЕНТ
 РЕКЛАМА
 КОНТАКТтърсене | начало | english  
ЗА АБОНАТИ НА СПИСАНИЕТО име парола
Можете да ползвате безплатно архив на списанието, с изключение на броевете от последните 30 дни.
 АРХИВ ТЕМА
 АРХИВ ЕМА
 ЗА НАС

празнична ЕМА

Екстремни подаръци

Срамота е да му купувате риза, когато може да го изненадате с уроци по салса за същите пари. Или да сбъднете всички негови фантазии безплатно.

 

ТЯЛОТО ТИ Е КАРТИНА 

Идея: podarimi.com
Цена: 100-330 лв.

 

За един хубав боди пейнтинг не ви трябва друго освен желание, професионалист и  водоразтворими бои. Рисунка с четчици, тампончета и аерограф върху цялото тяло на човека, когото искате да зарадвате за празниците, струва около 330 лв. Но може да изберете и сеанс до 100 лв. върху любимата си част от него. Екипът на podarimi.com съветва да комбинирате с фотосесия за неизтриваеми спомени.
В същия сайт може да се намерят и по-екстремни предложения за подаръци: пакет от 4 урока по аржентинско танго, салса или ориенталски танци само за 28 лв.; скок с бънджи за 50 или курс по конна езда за 130 лв. Но майка ви, както и всеки преуморен ерген биха оценили по-високо готвач за 80 лв., който да ги замести в кухнята.

 

 

РОБИНЯ ЗА ЕДИН ДЕН

Идея: podaraci.info
Цена: безплатен


"Ще правя всичко, каквото кажеш, цял ден!" На такива думи ще се зарадват и съпруг с
20-годишен брак, и гадже с 3-месечен стаж.
Може да се прибави "...и цялата нощ" по желание. Задължително е да се поднесе с усмивка, в подходящо за изпълнението облекло - престилка (ако ще пържите картофки към бирата) или шалвари с пайети (ако ще изпълнявате сексуални фантазии).
Важното е, че няма да ви струва нищо, а ще има дълготраен положителен ефект върху връзката.

 

 

МАЕСТРО, МУЗИКА

Идея: pesenzateb.com, serenadeBG.com
Цена: 90-100 лв.

 

Уникалният мелодичен подарък е на една клавиатура разстояние - в сайта pesenzateb.com предлагат песен със специално натъкмен за получателя текст, записана в професионално студио на диск. Екипът има нужда само от два дни предизвестие, за да изпълни всяко музикално желание в рамките на 100 лв.
90 лева ще ви поискат от serenadeBG.com, за да пратят трубадури на адреса, който им кажете. Защо пък само жените да сме принудени да слушаме?

 

 

 

 

 

 

ШОКОЛАДОВ МАСАЖ

Идея: presents.bg
Цена: 56 лв.


Защо да отегчавате близките си с шоколад в бонбонени опаковки, като можете да ги оваляте целите в него?
В сайта presents.bg предлагат за подарък "Шоколадово удоволствие" само за 56 лв. Процедурата по мазането и втриването на вкусното покритие трае около 70 минути, има доказан разкрасителен и антистресов ефект. Приятелките ви ще оценят това, приятелят ви не чак толкова. Но пък може самите вие да играете ролята на сладкия подарък. Внимавайте само да не предизвикате твърде буквално "Ще те схрускам".

 

 

 

 

 

 

ДРЕБОЛИЙКИ

Елха в консерва
Няма начин да не сте се замисляли колко безславно завършват горките борчета, отсечени заради коледните традиционалисти. Бъдете оригинални и еко ориентирани, ползвайте комплекта за отглеждане на коледно дърво! Консервата съдържа всичко необходимо - семена, почва, тор, малка оранжерийка и подробни инструкции.

 

Хартия срещу преяждане
Ако просто кажете: "Стига се тъпка, ще ти стане лошо!", ще развалите настроението на всеки, сбъркал да отпразнува на една трапеза с вас края на годината. Вместо да броите хапките и глътките на близките си, по-добре два-три дни предварително сложете в тоалетната руло, щампирано с Дядо Коледовци. Казват, че действа превантивно срещу преяждане.

 

Никакви прасета
Не, тук не става въпрос за менюто или състоянието, в което ще се намирате, след като сте привършили с него. Просто искаме да ви напомним, че по китайския календар 2009-а ще е Годината на бика (кравата), следователно дори касичките не бива да са в обичайната си свинска форма. Изберете нещо рогато и го пълнете със стабилна валута.

 назад съдържание напред

съдържание


Милена ФилЧева: ОбиЧах да играЯ принцесата
Журналистката от bTV още харесва маскарадите. Но предпочита да вярва в себе си, а не в Дядо Коледа - иначе може да се ...


Новогодишни истории с неочакван край
Искра Ценкова изслуша преживелиците на Теодора Духовникова, Саша Безуханова, Параскева Джукелова, Миролюба Бенатова, ...


Екстремни подаръци
Срамота е да му купувате риза, когато може да го изненадате с уроци по салса за същите пари. Или да сбъднете всички ...


Мъжката гледна тоЧка на МагърдиЧ ХалваджиЯн
ЗАЩО ГО ИЗБРАХМЕ Въпреки че го познаваме от близо 10 години, все още някои неща за него не са ни ...


Злато от сърце
Татяна Явашева преоткри чара на истинските бижута Както казваше Пиер Карден, елегантна е само онази ...


2009, оле!
Елица Димова реши да хване Земния бик за рогата Погледнахте ли календара? През 2009 г. ...

РЕКЛАМИТЕ В БРОЯ
М-ТЕЛ 
АВТОРЕКЛАМА 
ПАРТИЯ ЛИДЕР 
начало начало | нагоре нагоре 2001-2017 © Тема Нюз АД. Всички права запазени.  
Всички текстове и документи, публикувани в този уеб сайт, са собственост на "ТЕМА НЮЗ" AД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните им права.