АБОНАМЕНТ
 РЕКЛАМА
 КОНТАКТтърсене | начало | english  
ЗА АБОНАТИ НА СПИСАНИЕТО име парола
Можете да ползвате безплатно архив на списанието, с изключение на броевете от последните 30 дни.
 АРХИВ ТЕМА
 АРХИВ ЕМА
 ЗА НАС

Адам и ЕМА

Мъжката гледна точка на Димитър Павлов
Биляна Кънчева

                            

 Зщо го избрахме

Защото не знаехме с какво се захващаме... Защото идва на срещата недоспал и махмурлия, след като е пил до ранни зори ракия с чичо си, после разказва история за баба си, за КАТ и изобщо не спира да говори. Защото знаем, че има чувство за хумор и ще понесе представянето си дотук. Защото е симпатично откровен, когато признава, че е дребнав в отношенията си, и когато заявява, че се радва, че не са го приели актьорско майсторство в НАТФИЗ, понеже щели да го разлигавят, а той си бил достатъчно лигав. Завършил е "Публична реч" и това може би обяснява защо не спира да говори - в сутрешния блок на Ретро радио и в предаването "10-те най" по Би Ти Ви. Също така и пише - репликите си в телевизията и в Капитал Light от време на време. Както той обобщава, "бачкам като луд и се забавлявам". Включително когато отговаря на следващите въпроси.

 

 

Защо мъжете четат женски списания

Не знам защо другите го правят. Аз чета, за да видя мои познати къде какво са написали.

Истинският мъж е метросексуален, юберсексуален или

...обикновен педераст. Шегувам се. Какво значи истински мъж? Всеки трябва да се чувства добре и най-хубаво е да не влиза в такива етикети.

Би ли излизал с жена, която:

- печели повече

Не знам, точно това обсъждах преди време с някого. Може би няма да се чувствам много добре, но не бих се комплексирал. Просто няма да й позволявам да плаща сметките ми, иначе колко печели си е нейна работа.

- прави по-голям брой коремни преси

- Да, защото ще има по-хубаво тяло от моето. Аз спортувам умерено, ходя на фитнес и на махленски мачове, но напоследък съм ги зарязал. Те обикновено са в събота и неделя, а аз рядко оставам в София по това време. А ако остана, пия бира или узо на обяд и след това спя.

- не знае с кои страни граничи Германия

- Ами и аз, като се замисля, не мога да се сетя всичките. Бих излизал с такава жена, защото това не е най-важното нещо. Поне да знае с кои страни граничи България...

- не се облича добре

- Не и нямам намерение да я уча. Аз да не съм й майка и баща! Превъзпитание може да има на един друг етап. Аз съм доста дребнав за съжаление и когато живея с един човек, опитвам се да го накарам да се нагоди към моите привички много повече, отколкото аз към неговите.

Ако се налага да избираш - умна жена или хубава

Има комбинация и от двете, така че няма да избирам.

Блондинка или брюнетка

Няма значение. Но повечето ми приятелки са били брюнетки.

Какво не можеш да преглътнеш у една жена

Много се дразня, когато някой започне да се облича по 20 минути, а трябва да се отиде някъде в определено време, и след това си го изкарва на теб, че го юркаш. Мрънкане без основание ме изнервя страшно много. Не мога също така да преглътна лъжа и изневяра.

А какво веднага те привлича

Очите, чувството за хумор и начинът, по който води разговора.

Кой трябва да плати сметката

Обикновено мъжът. Но това е клише и е много хубаво, когато една жена реши да го разбие.

Връзките ти приличат повече на комедия или драма

По-скоро на Шекспирова комедия, в която има и малко драма.

Какво ще си помислиш за дама, която първа те покани на среща

Ще отида на срещата. Случвало ми се е много пъти. По-често идеята на дамата е просто да си поговорим, но понякога е ставало въпрос и за сексуална оферта. Жените по принцип са по-инициативни и по-агресивни от мъжете. Може би защото са повече като брой.

Има ли правило кой трябва да се обади - мъжът или жената

Мъжът, поне това би поласкало жената.

Ако й кажеш, че ще се обадиш, а не го направиш, причината е, че си бил прекалено зает или не я харесваш чак толкова

Зависи от конкретната ситуация. Звучи адски глупаво да кажеш на някого „Ще ти се обадя". Аз обикновено казвам така на хора, на които никога няма да се обадя. Ако искаш да се обадиш на някого, просто го правиш, не се обясняваш.

 

Коя би завел на вечеря - Кари, Миранда, Шарлот или Саманта

Аз съм гледал точно две серии на „Сексът и градът", но не бих излязъл с нито една от тези дами. Те са ми малко като образа на Левски - толкова много неща са събрани в четири жени, че те нямат нищо общо с тези в реалния живот. Да не говорим за главната героиня - според мен тя е много грозна и въобще не мога да разбера какво й харесват. Хубава жена е Елизабет Хърли например.

Вярваш ли в любовта от пръв поглед

Да.

А изобщо в любовта

Не. Любовта трае първите 1-2 години, после се разраства в нещо много по-хубаво и голямо.

Кога плачат мъжете

...когато искат. На мен ми се е случвало на филм. При тривиалните неща - щастие и мъка. Наскоро ми се бяха навлажнили очите и от безсилие. Като малък плачех от яд. И за жена съм плакал...

Възможно ли е да останеш приятел с бивше гадже

Да, разбира се. Вече сме зрели хора, не е като на 16-17 години, когато се разделяте с „тъпак-тъпак".

 

Шопингът за мъжете е

...изключително досаден. Аз лично имам няколко магазина, в които пазарувам. Отивам в тях, харесвам нещо, виждам колко струва и решавам да проверя на още 10 места не толкова заради цената, а дали няма нещо по-хубаво. И както мразя да ходя по магазините, така обикалям цяла София за едно конкретно нещо, после се връщам в първия магазин и пак започвам да се чудя. И накрая го купувам, прибирам се и си викам: „Как се прецаках." Така се ядосвам 2 часа и после ми минава.

 

За какво най-често си говорят мъжете

...за пари. Аз си говоря с моите приятели и за неща, които ми предстоят, искам съвет. Имам един приятел, който чете много психология и източна философия, докато аз напоследък чета предимно списания, защото там всичко е сдъвкано и смляно. Затова той ми дава съвети за взаимоотношенията ми с хората. В последно време започнах да говоря много и разбрах, че това ми е липсвало винаги. Аз съм малко джаста-праста, бързо тегля черта, а не бива да е така. Свикнах да споделям с приятелите си - нещо, което не съм правил преди. Открихме какви хора сме, след като се познаваме от 15 години.

Мъжете и танците са

...невъзможна комбинация, освен ако не си в латино клуб. Тази година ходих на много сватби и на последната имаше двама страхотни танцьори. А аз съм супердърво. На сватбите се впускам само на право хоро. С приятелите ми имаме едни танци, които изпълняваме в силно нетрезво състояние, на всякаква музика и обикновено се събличаме за съжаление...

Какво искат жените

Мога да се закълна, че нямам абсолютно никаква представа. Може би искат да ги разбират, да се отнасят по-толерантно с тях и да ги изслушват.

А мъжете

...да им се уйдисва на акъла. Мога да изброя 20 дребни битови неща, които искам, но най-важното е да съм здрав.назад съдържание напред

съдържание


Теодора Димова: Забравихме да оцеляваме духовно
Писането е обсебващо и разкървавяващо занимание, споделя авторката на "Емине" и "Майките". ...


Септемврийско знаме
Може би е рефлекс, останал от ученическите години. Може би е въпрос на мобилизация след приятно декадентските ...


Брачно ашладисване*
Българката вирее добре на западно-европейска почва, но цъфти с упойващ аромат и като балканска, и като американска ...


Мисията
Как американската учителка Мими Хюз се опита да научи европейците по цялото течение на Дунав да разчитат знаците на ...


Мъжката гледна точка на Димитър Павлов
Зщо го избрахме Защото не знаехме с какво се ...


Тройка през октомври
Цвета Стоева разходи за последно своя розов бански из Бургас и морето, за да се срещне с Димитър Рачков и неговата ...
начало начало | нагоре нагоре 2001-2017 © Тема Нюз АД. Всички права запазени.  
Всички текстове и документи, публикувани в този уеб сайт, са собственост на "ТЕМА НЮЗ" AД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните им права.